Μίγμα PANETTONE - 500γρ.
Συστατικά:
ΣΥΣΤΑΤΙΚΑ: ΖΑΧΑΡΗ, ΑΛΕΥΡΙ ΣΙΤΟΥ, ΑΒΓΟ ΣΕ ΣΚΟΝΗ, ΠΛΗΡΕΣ ΓΑΛΑ ΣΕ ΣΚΟΝΗ, ΦΥΤΙΚΕΣ ΙΝΕΣ, ΑΛΑΤΙ, ΑΡΩΜΑΤΙΚΕΣ ΥΛΕΣ, ΠΗΚΤΙΚΟ ΜΕΣΟ: Ε415, ΓΑΛΑΚΤΩΜΑΤΟΠΟΙΗΤΕΣ: Ε471, Ε482, Ε472e, ΑΝΤΙΣΥΣΣΩΜΑΤΙΚΟ: Ε170,ΒΑΝΙΛΙΝΗ, ΠΙΚΝΩΤΙΚΟ ΜΕΣΟ: Ε415, ΒΕΛΤΙΩΤΙΚΟ ΑΛΕΥΡΩΝ: Ε330, ΕΝΖΥΜΟ, ΧΡΩΣΤΙΚΗ: β-ΚΑΡΟΤΕΝΙΟ
ΔΟΣΟΛΟΓΙΑ: ΜΙΓΜΑ:500γρ, ΑΥΓΑ ΦΡΕΣΚΑ: 35-40γρ, ΝΕΡΟ:85γρ, ΚΡΟΚΟΙ ΑΥΓΟΥ: 100γρ, ΜΕΛΙ: 15γρ, ΜΑΓΙΑ ΝΩΠΗ(ΧΡΥΣΗ): 13γρ, ΒΟΥΤΥΡΟ 82% (ΣΕ ΘΕΡΜ. ΠΕΡΙΒΑΛΟΝΤΟΣ): 100γρ,
ΚΥΒΟΙ ΠΟΡΤΟΚΑΛΙ & ΣΤΑΦΙΔΑ: 250γρ, ΡΟΥΜΙ: 15γρ, ΒΟΥΤΥΡΟ 82% (ΣΕ ΘΕΡΜ. ΠΕΡΙΒΑΛΟΝΤΟΣ) ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ: 25γρ,
ΕΝΔΕΧΕΤΑΙ ΝΑ ΠΕΡΙΕΧΕΙ ΙΧΝΗ ΑΠΟ: ΣΟΓΙΑ, ΣΙΝΑΠΙ, ΞΗΡΟΥΣ ΚΑΡΠΟΥΣ, ΘΕΙΩΔΗ, ΣΗΣΑΜΙ, ΛΟΥΠΙΝΟ
Παράγεται και συσκευάζετε στην ΕΕ για την CakeArt Hellas Ο.Ε.
Οδηγίες χρήσης:
Μουλιάζετε τους κύβους πορτοκαλιού και τις σταφίδες για λίγη ώρα στο ρούμι.
Ανακατεύετε στο μίξερ το μίγμα, το βούτυρο, το μέλι, τη μαγιά και το νερό στη μέτρια ταχύτητα για 5 λεπτά ώστε να γίνει ζυμάρι.
Προσθέστε τα αυγά και τους κρόκους σε 3-2 δόσεις (περίπου άλλα 15 λεπτά στο σύνολο).
Προσθέστε τα 100γρ βούτυρο και τα φρούτα και ζυμώστε ακόμα 5 λεπτά σε αργή ταχύτητα ώστε να ενσωματωθούν.
Ξεκουράστε τη ζύμη για 20 λεπτά και μετά βάλτε το στη χάρτινη φόρμα 15,5 χ 11εκ ύψος.
Βάζετε στη στόφα θερμοκρασία 35 βαθμούς κελσίου και υγρασία 65% για 2,5 ώρες περίπου μέχρι η κορυφή της ζύμης να φτάσει στο χείλος της φόρμας.
Χαράξτε σταυρό στην επιφάνεια και βάλτε στο κέντρο ένα κομμάτι βούτυρο.
Ψήνετε για 35-40 λεπτά στους 155 βαθμούς κελσίου στον αέρα.
Βγάλτε από το φούρνο και κρεμάστε ανάποδα το Penettone για τουλάχιστον 10 ώρες.
- Brand: Cake Art
- Model: BMS-010551
- Weight: 0.60kg
- Dimensions: 20.00cm x 20.00cm x 4.00cm