Menu
Η Κάρτα σας

Για Χονδρική πώληση παρακαλώ κάντε εγγραφή ή συνδεθείτε ως πελάτης ΧΟΝΔΡΙΚΗΣ !

Μίγμα PANETTONE - 500γρ.

Μίγμα PANETTONE - 500γρ.
Μίγμα PANETTONE - 500γρ.

Συστατικά:

ΣΥΣΤΑΤΙΚΑ: ΖΑΧΑΡΗ, ΑΛΕΥΡΙ ΣΙΤΟΥ, ΑΒΓΟ ΣΕ ΣΚΟΝΗ, ΠΛΗΡΕΣ ΓΑΛΑ ΣΕ ΣΚΟΝΗ,  ΦΥΤΙΚΕΣ ΙΝΕΣ, ΑΛΑΤΙ, ΑΡΩΜΑΤΙΚΕΣ ΥΛΕΣ, ΠΗΚΤΙΚΟ ΜΕΣΟ: Ε415, ΓΑΛΑΚΤΩΜΑΤΟΠΟΙΗΤΕΣ: Ε471, Ε482, Ε472e, ΑΝΤΙΣΥΣΣΩΜΑΤΙΚΟ: Ε170,ΒΑΝΙΛΙΝΗ, ΠΙΚΝΩΤΙΚΟ ΜΕΣΟ: Ε415, ΒΕΛΤΙΩΤΙΚΟ ΑΛΕΥΡΩΝ: Ε330, ΕΝΖΥΜΟ, ΧΡΩΣΤΙΚΗ: β-ΚΑΡΟΤΕΝΙΟ

ΔΟΣΟΛΟΓΙΑ: ΜΙΓΜΑ:500γρ, ΑΥΓΑ ΦΡΕΣΚΑ: 35-40γρ, ΝΕΡΟ:85γρ, ΚΡΟΚΟΙ ΑΥΓΟΥ: 100γρ, ΜΕΛΙ: 15γρ, ΜΑΓΙΑ ΝΩΠΗ(ΧΡΥΣΗ): 13γρ, ΒΟΥΤΥΡΟ 82% (ΣΕ ΘΕΡΜ. ΠΕΡΙΒΑΛΟΝΤΟΣ): 100γρ,

ΚΥΒΟΙ ΠΟΡΤΟΚΑΛΙ & ΣΤΑΦΙΔΑ: 250γρ, ΡΟΥΜΙ: 15γρ, ΒΟΥΤΥΡΟ 82% (ΣΕ ΘΕΡΜ. ΠΕΡΙΒΑΛΟΝΤΟΣ) ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ: 25γρ,

ΕΝΔΕΧΕΤΑΙ ΝΑ ΠΕΡΙΕΧΕΙ ΙΧΝΗ ΑΠΟ: ΣΟΓΙΑ, ΣΙΝΑΠΙ, ΞΗΡΟΥΣ ΚΑΡΠΟΥΣ, ΘΕΙΩΔΗ, ΣΗΣΑΜΙ, ΛΟΥΠΙΝΟ

Παράγεται και συσκευάζετε στην ΕΕ για την CakeArt  Hellas Ο.Ε. 


Οδηγίες χρήσης:

Μουλιάζετε τους κύβους πορτοκαλιού και τις σταφίδες για λίγη ώρα  στο ρούμι.

Ανακατεύετε στο μίξερ το μίγμα, το βούτυρο, το μέλι, τη μαγιά και το νερό στη μέτρια ταχύτητα για 5 λεπτά ώστε να γίνει ζυμάρι.

Προσθέστε τα αυγά και τους κρόκους σε 3-2 δόσεις (περίπου άλλα 15 λεπτά στο σύνολο). 

Προσθέστε τα 100γρ βούτυρο και τα φρούτα και ζυμώστε ακόμα 5 λεπτά σε αργή ταχύτητα ώστε να ενσωματωθούν.

Ξεκουράστε τη ζύμη για 20 λεπτά και μετά βάλτε το στη χάρτινη φόρμα 15,5 χ 11εκ ύψος.

Βάζετε στη στόφα θερμοκρασία 35 βαθμούς κελσίου και  υγρασία 65% για 2,5 ώρες περίπου μέχρι η κορυφή της ζύμης να φτάσει στο χείλος της φόρμας.

Χαράξτε σταυρό στην επιφάνεια και βάλτε στο κέντρο  ένα κομμάτι βούτυρο.

Ψήνετε για 35-40 λεπτά στους 155 βαθμούς κελσίου στον αέρα.

Βγάλτε από το φούρνο και κρεμάστε ανάποδα το Penettone για τουλάχιστον 10 ώρες.

Γράψτε μια αξιολόγηση

Σημείωση: η HTML δεν επεξεργάζεται!
Κακή Καλή
  • Brand: Cake Art
  • Model: BMS-010551
  • Weight: 0.60kg
  • Dimensions: 20.00cm x 20.00cm x 4.00cm
4,60€
Χωρίς ΦΠΑ: 4,07€